Tgrt Haber

Ev kirasını yüksek bulan Yusuf Güney, Türkiye’yi terk ediyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
05 Ekim 2023 16:50 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 16:51
Ev kirasını yüksek bulan Yusuf Güney, Türkiye’yi terk ediyor

TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Yusuf Güney, ev sahibinin kirasını 50 bin TL yapmak istediği söyleyerek aldığı yeni kararı paylaştı.

Canlı yayın programında ev sahibinin kirasını 50 bin TL yapmak istediği söyleyen Yusuf Güney​ Türkiye’yi terk ediyor. Açıklamalarıyla hayranlarını üzen şarkıcının, müzik kariyerine ise devam edeceği öğrenildi. 

YUSUF GÜNEY, EV KİRASINDAN DERT YANDI 

20 bin TL ödediği ev kirasının 50 bin TL olacağını açıklayan Yusuf Güney, Türkiye’den temelli taşınacağını açıkladı. Ev sahibinin kira artışından dert yanan şarkıcı, "Şu anda oturduğum evde benden önce oturan kişi 6 bin TL'ye oturuyormuş. Ben 14 bin TL'ye tuttum. Şimdi 20 bin TL'ye yakın bir kira ödüyorum. 1 buçuk yıl içerisinde oldu bu zam. Ev sahibi​ 'Çık evimden. 50 bin TL benim evimin değeri' diyor." sözleriyle ev sahibi ile yaşadığı sıkıntılardan bahsetti.

YUSUF GÜNEY, LONDRA’YA TAŞINIYOR

 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşayan Güney,  "Zaten şöyle bir karar aldım. İngiltere'ye dönüyorum. Kesin dönüş yapıyorum" açıklamasıyla temelli olarak Türkiye’den taşınacağını belirtti.

Ev kirasını yüksek bulan Yusuf Güney, Türkiye’yi terk ediyor

YUSUF GÜNEY KİMDİR?

5 Haziran 1984 Trabzon doğumlu Yusuf Güney, 4 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra​'ya taşınan şarkıcı, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2006 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı. Güney; Bunalım, Hazin, Kördüğüm, Yaradanım, Çak Bi Beşlik, Duydun Mu? ve Zamansız Yağmur gibi şarkılara imza attı.

 

Kaynak: 2. sayfa

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...