Tgrt Haber

Evine polis gönderilen Britney Spears çılgına döndü: Zorbalığa uğramış gibi hissettim

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Page Six
27 Ocak 2023 11:04 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 11:17
Evine polis gönderilen Britney Spears çılgına döndü: Zorbalığa uğramış gibi hissettim

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın yaptığı paylaşımlarla hayranlarını büyük bir endişe içine sokmuştu. Paylaşımları ve hayranlarının endişesi nedeniyle ABD polisi ünlü şarkıcının evine gitti. Daha sonrası açıklama yapan Spears, "Kendimi yine manipüle edilmiş ve zorbalığa uğramış gibi hissettim" dedi.

ABD'li 41 yaşındaki ünlü şarkıcı Britney Spears, vasilik davası sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda kafa karıştırıcı ifadeler kullanması, hayranlarını endişe içinde sokmuştu. Komplo teorilerin üretildiği ve hayranlarının da büyük bir endişe içinde olduğu durum sonrası ABD polisi​ ünlü şarkıcıyı kontrol etmek için evine gitti.

"TEHLİKELİ BİR DURUM YOK"

Page Six'in haberine göre, Kaliforniya eyaletine bağlı Ventura County'nin polis merkezine ihbarda bulunan hayranların çağrısını cevaplayan bir polis, şarkıcının evine gittiklerini ve tehlikeli bir durumun olmadığını söyledi.

"ÖZEL HAYATIM RESMEN İHLAL EDİLDİ"

Evine polisin gelmesi sonrası Twitter hesabından açıklama yapan 41 yaşındaki yıldız isyan etti. Spears, "Hayranlarımı çok seviyorum ama işler çığırından çıktı. Özel hayatım resmen ihlal edildi" ifadelerini kullandı.

"ZORBALIĞA UĞRAMIŞ GİBİ HİSSETTİM"

Polislerin evine geldiğini ama tehlikeli bir durum görmeyince evine girmediğini söyleyen Spears, "Evime polis gönderildiği haberi her yere yayılınca kendimi yine manipüle edilmiş ve zorbalığa uğramış gibi hissettim. Hayatımın bu döneminde çok değer verdiğim hayranlarımın ve kamuoyunun özel hayatıma saygı göstermesini umuyorum" dedi.

Kaynak: Page Six
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...