Tgrt Haber

Evrim Alasya, 'Oyuncu tokatladı' iddialarına sert çıktı! İlk kez bu kadar sinirlendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 11:16 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 11:17
Evrim Alasya, 'Oyuncu tokatladı' iddialarına sert çıktı! İlk kez bu kadar sinirlendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteriyle yer alan Evrim Alasya, kendisi hakkında bir oyuncuya tokat attığı ve set çalışanlarını tartakladığına dair iddialarda bulunan kişiye ateş püskürdü.

Başrolünde Sibel Taşçıoğlu, Ceren Yalazoğlu, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Kıvılcım karakteriyle yer alan Evrim Alasya​ kendisi hakkında iddialarda bulunan kişiye cevap verdi. Alasya'nın bir oyuncuyu tokatladığı ve set çalışanını tartakladığı iddia edilirken, oyuncu​ kanıt istedi. 

EVRİM ALASYA'DAN TOKAT TEPKİSİ 

Son günlerde verdiği röportajla adından söz ettiren Evrim Alasya, kendisi hakkında daha önce bir oyuncuyu tokatladığını iddia etti. Evrim Alasya iddialara 'hem sizden hem de tokatladığım kişiden cevap bekliyorum' sözleriyle cevap verdi.

 

Evrim Alasya, 'Oyuncu tokatladı' iddialarına sert çıktı! İlk kez bu kadar sinirlendi - 1. Resim

Evrim Alasya, 'Oyuncu tokatladı' iddialarına sert çıktı! İlk kez bu kadar sinirlendi - 2. Resim

İddialarına devam eden kullanıcı, 'Akrep dizisi setinde kostüm ekibinden bir kızı "beni bilerek çirkin göstermek için kötü giydiriyorsun" gerekçesiyle tartaklayıp, şiddet uyguladığınız, Güneşin Kızları setinde makyaj ekibinden birinin yüzüne pudra atmışlığınız olduğu söyleniyor, bu kadarına hakimim, siz buyurun..' demesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Alasya,  'Bana gördüğünü anlat duyduğunu değil! Ne güzel dünyanız var sizin duydum yazayım! Bana ispatlarınla gel kime vurmuşum yoksa mahkemede görüşeceğiz!' diyerek diyerek cevap verdi.

Evrim Alasya, 'Oyuncu tokatladı' iddialarına sert çıktı! İlk kez bu kadar sinirlendi - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...