Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcımı’ndan havalimanındaki simit fiyatına sert tepki: Adeta şoke oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 10:00 - Güncelleme : 27 Mart 2023 13:31
Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcımı’ndan havalimanındaki simit fiyatına sert tepki: Adeta şoke oldu

Son dönemde oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisiyle popülerliği yakalayan oyuncu Evrim Alasya, İstanbul Havalimanı'nda satılan kaşarlı simidin fiyatını görünce şoke oldu ve bu durumu Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Alasya, paylaşımında "Bunu alan var mı?" dedi.

Ekranların çokm izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularından Evrim Alasya​, bir kaşarlı simidin üzerindeki 145 TL’lik etiketi görünce adeta şoke oldu ve tepkisini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

"BUNU ALAN VAR MI?"

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti​'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Evrim Alasya, İstanbul Havalimanı'nda bir kaşarlı simidin 145 TL'ye satıldığını görünce sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Twitter'dan paylaşım yapan bir kullanıcı havalimanında bir kaşarlı simidin 145 TL olduğunu söyleyerek "Acaba yeni havalimanındaki bu işletmelere kime ait?" diye sitem etti. Paylaşımı gören Evrim Alasya ise "Bunu alan var mı?" diye sordu.

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcımı’ndan havalimanındaki simit fiyatına sert tepki: Adeta şoke oldu

RTÜK​'TEN KIZILCIK ŞERBETİ'NE CEZA

RTÜK, Kızılcık Şerbeti'ndeki kadın istismarı ve şiddet sahneleri yaptırıma uğradı. Show TV​'nin "Kızılcık Şerbeti" dizisi sebebiyle Üst Kurul, Show TV'ye 5 kez program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Katıldığı programda RTÜK'ün kararıyla ilgili konuşan Evrim Alasya "21. yüzyılda yaşıyoruz ya bunu tartışıyor olmak şu anda... Gerçekten anlamıyorum" diyerek tepki göstermişti.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...