Tgrt Haber

Eylül Öztürk bu sefer Dilan Polat'a patladı: Hepimizi mahvetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 10:01 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 10:06

Amerika’da yaşayan ve mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk, eski dostu Dilan Polat güzellemesi yapmasını isteyen takipçisine ateş püskürdü. Sosyal medyadan video yayınlayan Öztürk, “Tek üzüldüğüm şey çocukları, Allah çocuklarına kavuştursun ama benden uzak olsun.” dedi.

Bir dönem yakın arkadaşı olan Dilan Polat​ ile ilgili gelen mesajlara sinirlenen Eylül Öztürk, bu zamana kadar mesafeli yaklaştığı Dilan Polat ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sosyal medya​ hesabından peş peşe video​ paylaşan fenomen, “Dilan Polat, koskaca sektörü bitirdi. Kaç kişiyi ekmeğinden etti. Onun yüzünden herkesi aynı kefeye koydular.” dedi.

"HEPİMİZİN HAYATINI KARARTTI"

Peş peşe sosyal medya hesabından video paylaşan Eylül Öztürk, "Aylardır burada dört duvar arasında ne Ne görgüsüzlüğüm kaldı, ne güzellik merkezim kaldı, ne vergi kaçakçılığım kaldı, ne kara param kaldı, artık yeter ya!  İnsan biraz yaptığı işin hakkını vererek yapar. Örnek olacaksan örnek olacaksın. Hepimizin hayatını kararttı. Onu da affetmiyorum ben. Tek üzüldüğüm şey çocukları. Çocuklarına inanılmaz üzülüyorum. Allah annelerine kavuştursun ama benden uzak olsun.” dedi.

Eylül Öztürk bu sefer Dilan Polat'a patladı: Hepimizi mahvetti

"ŞOVUNUZLA BİTİRDİNİZ BİZİ"

Güzellik sektörünü bitiren ismin Dilan Polat olduğunu söyleyen fenomen Eylül Öztürk, "Güzellik sektörü bitti. Görgüsüzlüğünüzle, şovunuzla bitirdiniz bizi. Bu insanlar emekçi insanlar. Herkesi aynı kefeye koydular sizin yüzünüzden. Bir markanın yüzüysen markanı düzgün davranmak zorundasın." sözleriyle ateş püskürdü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...