Tgrt Haber

Eylül Öztürk "Bu sürede iş bakabilirim" diyerek gözyaşlarına boğuldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2023 09:59 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 09:59

Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” paylaşımından sonra Eylül Öztürk’ün de aralarında bulunduğu fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı. Öztürk, sosyal medya hesabından hüngür hüngür ağlayarak, tüm hesaplarına bloke konulduğunu söyleyerek “Hayatımın nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapmak istiyorum” dedi.

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında bir süredir Amerika’da yaşayan fenomen​ Eylül Öztürk’ün mal varlığına el konuldu. Gözyaşları içinde açıklama yapan fenomen, tüm hesaplarının bloke olduğunu, bu sebeple işçilerini işten çıkartmak zorunda olduğunu söyleyen Öztürk,  yaşadığı yerde iş bakabileceğini de belirtti.

“İŞÇİLERİMİ İŞTEN ÇIKARTMAK ZORUNDA KALDIM”

Gözyaşları içinde işçilerini işten çıkartmak zorunda kaldığını söyleyen Eylül Öztürk, “En çok da herkesin verdiği emekler çöp oldu ona üzülüyorum… ve elimden hiçbir şey gelmiyor. Bunca yıl attığım her adıma dikkat ettim ki insanların emekleri boşa gitmesin. Ama koruyamadım hiç birini…Hepsini tazminat vererek işten çıkarmak zorunda kaldık" dedi.

Eylül Öztürk "Bu sürede iş bakabilirim" diyerek gözyaşlarına boğuldu

“BEN TUTUMLU BİR KADINIM”

Amerika​'da 10 evi bulunan Eylül Öztürk, takipçilerinden gelen "O evleri nasıl aldın?" sorusuna, "Evlerin her biri 125 bin dolar. 125 bin dolara Türkiye'de bir araba alırsın anca. Hepsini satsam bir tane büyük ev anca alabiliyorum. Millet 10 tane malikanem var zannediyor. Yıllarca yemedim, içmedim biriktirdim ben tutumlu bir kadınım. Keşke hepsini biriktirip 1 tane büyük ev alsaydım. O zaman bu kadar konuşulmazdı. 10 tane deyince millet bir şey var zannediyor. Amerika'da 100 bin dolara ev alabiliyorsun. İstanbul'da mümkün değil. Anlamıyorlar bunu maalesef." sözleriyle cevap verdi. 

Eylül Öztürk "Bu sürede iş bakabilirim" diyerek gözyaşlarına boğuldu

"BU SÜREDE İŞ BAKABİLİRİM"

Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, bu süreç bittiğinde hayatının belgeselini çekmak istediğini söyleyerek, "Bu olaylar bittiğinde bütün bu sürecimi, hayatımın, kariyerimin nasıl bittiğini anlatan bir belgesel yapmak istiyorum" dedi.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...