Tgrt Haber

Eylül Öztürk, gazetecilere dava açmaya hazırlanıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 12:03 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 12:12

Mal varlığına el konulan fenomen Eylül Öztürk, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Amerika ve Türkiye'de gazetecilere dava açacağını açıkladı.

Ailesiyle birlikte Amerika’da yaşayan Eylül Öztürk'ün, Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında mal varlığına el konulmuştu. Hakkında yapılan haberler sonrası gazetecilere dava açmaya hazırlandığını anlatan Öztürk, sosyal medya hesabından video paylaştı. 

EYLÜL ÖZTÜRK, GAZETECİLERE DAVA AÇIYOR

Amerika’da yaşayan ve Dilan Polat’ın tutuklanmasının adından hakkında başlatılan soruşturma Eylül Öztürk’ün mal varlığına el konuldu. Kara para aklama​ iddiası ile gündemden düşmeyen Eylül Öztürk, Amerika’dan gazetecilere dava açacağını açıkladı.

Eylül Öztürk, gazetecilere dava açmaya hazırlanıyor

“BİR TELEVİZYON KANALINDAN DAHA FAZLA İZLENİYORUM”

Hakkındaki iddialar hakkında günlerdir video paylaşan Eylül Öztürk, son olarak  YouTube kanalında aylık kazandığı parayı açıkladı. E-ticaret platformundan elde ettiği kazancı paylaşan Öztürk, "Benim bir hikayemin günlük ortalama izlenme oranı 816 bin. Bana günlük en az 5 farklı markadan reklam teklifi geliyor. Kabul edip etmemek benim kararım. Ben marka işbirliklerinde güvenilir bir insanımdır. Ben kullanmadığım bir ürünü önermem. Hiçbir zaman insanları kandırmadım. Ekonominin geldiği noktadan ve emeklerininiz karşılığını alamadığınız için çok üzgünüm. Sizler için de elimden geleni yaptım. Bugün bir televizyon kanalından fazla izlenen bir kanal görüyorsunuz karşınızda." dedi. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...