Tgrt Haber

Ezgi Mola’nın oğlunun adı belli oldu! Yakın arkadaşı Merve Dizdar ağzından kaçırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
04 Ekim 2023 09:23 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 09:23

Katıldığı ödül töreninde soruları cevaplayan Merve Dizdar, yakın zamanda doğum yapacak Ezgi Mola hakkında konuştu. Mola’nın bebeğinin adını ağzından kaçıran Dizdar, “Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı. Can bizim canımız olacak. “ dedi.

Dün akşam Afife Tiyatro Ödülleri'ne katılan Merve Dizdar​ Magarsus dizisinden bahsettikten sonra teyze olacağı için heyecanlı olduğu da belirtti. Yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın doğumuna sayılı günler kaldığını belirten oyuncu, Mola’nın oğlunun adını da açıkladı.

Ezgi Mola’nın oğlunun adı belli oldu! Yakın arkadaşı Merve Dizdar ağzından kaçırdı

EZGİ MOLA’NIN OĞLUNUN ADI CAN OLACAK

Masumlar Apartmanı’nda birlikte rol alan Ezgi Mola​ ve Merve Dizdar’ın dostlukları dizi bitiminde de devam etti. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan oyuncu, Gazete Magazin'e verdiği röportajda, "Çok heyecanlıyım, teyze olacağım. İlk defa en yakın arkadaşlarımdan birine şahit olacağım. Bunun tarifi yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama bekliyoruz az kaldı. Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" diyerek Ezgi Mola’nın oğlunun adını açıklamış oldu.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...