Tgrt Haber

Ezhel'den kafa karıştıran paylaşım! Müziği mi bırakıyor?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
12 Ağustos 2023 09:16 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 09:38
Ezhel'den kafa karıştıran paylaşım! Müziği mi bırakıyor?

Yaptığı rap müzikle adından söz ettiren Ezhel (Sercan İpekçioğlu), şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Almanya'da yaşayan şarkıcı, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müziği bırakacağı iddia edilen şarkıcı​ Ezhel, hayranlarını korkuttu.  Müziği bırakacağı iddia edilen Ezhel, yeni bir paylaşım yaparak duruma açıklık getirdi.

MÜZİĞİ BIRAKACAĞI İDDİA EDİLEN EZHEL HAYRANLARINI KORKUTTU

Almanya​'da yaşayan Ezhel, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından, “Söz arkadaşlar iki şarkı daha yapıp bırakıcam. İçiniz rahat etsin siz kazandınız” paylaşımı yapan Ezhel'in müziği bırakacağı iddia edildi. Konuya açıklık getiren Ezhel, bir paylaşım daha yaparak; " Ben müziği bırakıcam demedim ki sizi bırakıcam dedim" notunu düştü. 

 

Ezhel'den kafa karıştıran paylaşım! Müziği mi bırakıyor?

EZHEL KİMDİR?

1 Temmuz 1991 Ankara​ doğumlu Ezhel,  2017'de ilk stüdyo albümünü yayınladı ve bu albümün ardından geniş kitleler tarafından dinlenmeye başladı. Ezhel'in Nerdesin, Bul Beni, Felaket gibi hit olmuş şarkılara sahiptir. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...