Tgrt Haber

Fahriye Evcen gecenin 3’ünde aşerdiği tabağı paylaştı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Eylül 2022 16:57 - Güncelleme : 02 Eylül 2022 17:27
Fahriye Evcen gecenin 3’ünde aşerdiği tabağı paylaştı!

İkinci bebeğini kucağına alacak olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. 4 aylık hamile olan güzel oyuncu, gece yarısı aşerdiği meyve tabağını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

2017 yılında oyuncu Burak Özçivitle dünya evine giren başarılı oyuncu Fahriye Evcen​, 2019 yılında ilk çocuğu Karan’ı kucağını almıştı. Şimdilerde ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşayan Evcen’den gece yarısı hayranlarını gülümseten bir paylaşım geldi. Evcen aşerdiği meyvelerin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Fahriye Evcen gecenin 3’ünde aşerdiği tabağı paylaştı! 

İNCİR VE KIZILCIK AŞERDİ

Çalıkuşu dizisinde üne kavuşan ve aynı dizide oyuncu Burak Özçivit’le tanışıp dünya evine giren Evcen, ikinci bebeğini bekliyor. Her sosyal medya paylaşımı gündem olan Fahriye Evcen, gece yarısı saat 03:26’da yaptığı bir paylaşımla takipçilerini gülümsetti.  Güzel oyuncu, aşerdiği incir ve kızılcıktan oluşan meyve tabağını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...