Tgrt Haber

Fahriye Evcen tığ gibi oldu: Doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Mart 2023 10:35 - Güncelleme : 30 Mart 2023 14:20
Fahriye Evcen tığ gibi oldu: Doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu!

2 ay önce doğum yapan ve ikinci kez anne olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit’le Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülendi. Evcen’in doğum kilolarından kurtulduğu incecik hali dikkat çekti.

2017 yılında oyuncu Burak Özçivit’le dünya evine giren oyuncu Fahriye Evcen​, 2019 yılında ilk çocuğu Karan’ı dünyaya getirerek evliliğini taçlandırmıştı. İkinci çocukları Kerem’i ise Ocak ayında kucaklarına alan ünlü çift önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. İkinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift, “Her şey yolunda” dediler.

Fahriye Evcen tığ gibi oldu: Doğum kilolarından 2 ayda kurtuldu!

“KEREM ABİSİNE BENZİYOR””

3 yıllık ilişkilerinin ardından 2017'de nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, ikinci çocukları Kerem’i 2 ay önce dünyaya getirdi. Önceki akşam Akmerkez’de el ele alışveriş turunda objektiflere yansıyan Özçivit çifti “Her şey yolunda” dediler. Fahriye Evcen'in hızla doğum kilolarından kurtulması dikkatlerden kaçmadı.  Muhabirlerin “Karan kardeşine alıştı mı? Şimdiden bir abilik duygusu geldi mi?” sorusuna Özçivit, "Beklediğimizden daha iyi oldu. İlk günden itibaren alıştı" yanıtını verdi. Evcen ise “Zaman geçtikçe daha da algılar diye düşünüyoruz abilik duygusunu” dedi. Oğulları Kerem’in kime benzediğine dair sorulara ise "Kerem abisine benziyor" karşılığını verdiler.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...