Tgrt Haber

Fahriye Evcen’in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! 15 saniyede servet kazanıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Müge Dağıstanlı
04 Ekim 2023 17:27 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 17:27
Fahriye Evcen’in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! 15 saniyede servet kazanıyor

Fahriye Evcen 2. Çocuğunu kucağını aldıktan sonra dizilere ara vermiş ve sosyal medyayı kazanç kapısı yapmıştı. Sosyal medyada 13,7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun kazancı ise dudak uçuklattı.

Sosyal medya​ hesabını aktif şekilde kullanan oyuncuFahriye Evcen​, dünyanın her kesiminden takipçiye sahip. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen yer aldığı projelerle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

FAHRİYE EVCEN SOSYAL MEDYADA 13,7 MİLYON TAKİPÇİYE SAHİP 

Türkiye’de en çok takip edilen isimlerden biri olan Fahriye Evcen, instagram’da 13,7 milyon takipçiye sahip. Yaz boyunca tatilinden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, binlerce beğeni ve yorum aldı. Oyuncu bu platformu kazanca çeviren isimler arasında yer aldı.

Fahriye Evcen’in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! 15 saniyede servet kazanıyor

FAHRİYE EVCEN 15 SANİYEDE 250 BİN TL KAZANIYOR

Fahriye Evcen, zaman zaman reklam paylaşımlarına başladı. Evcen 15 saniyelik story için 250 bin TL kazanıyor. Hande Erçel ise sosyal medyadan en çok kazanan ünlü ismi. 30.9 milyon taklipçisi bulunan Erçel, 1 paylaşım başına 350 bin TL kazanıyor.

 

 

Kaynak: Müge Dağıstanlı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...