Tgrt Haber

Faik Öztürk son haliyle endişelendirdi! Safiye Soyman'dan sitem dolu sözler geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 12:23 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 14:57

Safiye Soyman, Dünya Güzellerim Tatilde programın final olmasıyla soluğu oğlunun yanında aldı. 45 gündür görüşmediği hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün de ziyarette bulunduğu anları sosyal medya hesabından paylaşan Safiye Soyman, Faik Öztürk'e gelen yorumlar sebebiyle bir hayli sinirlendi.

Safiye Soyman, 45 gündür görmediği Faik Öztürk'ün ziyaret anını sosyal medya hesabından paylaştı. Faik Öztürk ayakta durmakta güçlük çekerken, Safiye Soyman hayat arkadaşının koluna girerek, destek oldu. 

FAİK ÖZTÜRK SEVENLERİNİ KORKUTTU 

Faik Öztürk, beyninde pıhtı atması sonucu felç geçirmiş ve gördüğü fizik tedavi sonucu ise sağlığına kavuşmuştu. Faik Öztürk'ün hayat arkadaşı Safiye Soyman, 45 gündür görmediği Faik Öztürk'ün ziyaret anını sosyal medyadan paylaştı. Ayakta durmakta güçlük çeken Faik Öztürk için gelen yorumlara sinirlenen Safiye Soyman, açtı ağzını yumdu gözünü.

Faik Öztürk'ün son halini görenler endişelendi! Safiye Soyman'dan sitem dolu sözler geldi - 1. Resim

Faik Öztürk'ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Safiye Soyman, "Arkadaşlar Faik bey beni ve oğlumu görmek için 10 ve 16 saatlik yoldan geldi ayağa taşa takıldı bir anda ve onu jest olsun diye köyde davulla zurna ile karşıladılar ne alkol kullanır ne de sarhoş ne de hasta lütfen abuk subuk yorumlar yapmayın saygıyla saygıya davet ediyorum" diyerek sitem etti. 

Faik Öztürk'ün son halini görenler endişelendi! Safiye Soyman'dan sitem dolu sözler geldi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...