Tgrt Haber

Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Sarı saçlarını pembeye boyadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
08 Kasım 2023 10:53 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 10:53
Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Sarı saçlarını pembeye boyadı

Farah Zeynep Abdullah Bihter filminin çekimleri biter bitmez imajını yeniledi. Sarı saçlarını pembeye boyayan Abdullah, yeni halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak Bihter​ filminde yer alan Farah Zeynep Abdullah​, sarı saçlarının tamamını pembeye boyadı. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan oyuncunun takipçileri ikiye bölündü.

FARAH ZEYNEP SAÇLARINI PEMBEYE BOYADI

Farah Zeynep Abdullah Bihter filmindeki oyunculuk performansıyla günlerce konuşuldu. Filmin ilk fragmanı yayınlanırken, Farah Zeynep Abdullah’tan radikal bir karar geldi. Saçlarının tamamını pembeye boyayan oyuncu, binlerce yorum aldı.

Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Sarı saçlarını pembeye boyadı

ABDULLAH, HANDE ATAİZİ​ HAKKINDA KONUŞTU

Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter filminin çekimleri esnasında hem oyunculara hem de kamera arkasındaki ekibe zor anlar yaşattığı iddia edilmişti. Hande Ataizi, Abdullah hakkında “Güzel çok güzel bir film yaptık, çok güzel bir dünya kurdu yönetmenlerimiz… Onun dışında zaten çok iyi bir yapımla çalışmanın konforunu yaşadık doğrusunu söylemek gerekirse… Onun için negatif şeyler söyleyip konuyu başka yere getirmenin bir anlamı yok. Herkes herkesi biliyor… Ne diyeyim ki, yorum yok… Güzel bir film yaptık. Tabii ki Camdaki Kız gibi bir ekibi bulmak çok zor… Biz hâlâ whatsApp grubunda birbirimizle yazışmaya ve görüşmeye devam ediyoruz…” dedi. Abdullah ise, “Hande Ataizi'ni kadroya kendisinin istediğini söyleyen oyuncu, "Firdevs Hanım için aklıma Hande Ataizi geldi, çok heyecanlandım." dedi.

Farah Zeynep Abdullah imaj tazeledi! Sarı saçlarını pembeye boyadı

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...