Tgrt Haber

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın son anlarını anlattı... Yıldız Tilbe detayı...

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 13:45 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 13:45
Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın son anlarını anlattı... Yıldız Tilbe detayı...

Türkiye Cumhuriyeti’nin 23. Başbakanı Necmettin Erbakan’ı anlatan Fatih Erbakan, babasının vefatından sonra kendisini arayan Yıldız Tilbe’nin “ Ben Erkan Hocayı çok severdim” dediğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 23. Başbakanı Necmettin Erbakan’ı vefatının 13’üncü yılında oğlu Fatih Erbakan​ anlattı. Babasının son anlarından bahseden Fatih Erbakan’ın Yıldız Tilbe​ ile olan anısı ise dikkat çekti.

FATİH ERBAKAN'IN YILDIZ TİLBE ANISI İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI 

Oda Tv'de yer alan röportaja göre; Unutamadığınız telefon var mı? Sorusuna cevap veren Fatih Erbakan, “Yıldız Tilbe aradı taziyelerini iletti. ‘Benim babam da eskiden Refah Partisi’ne oy verirdi. O zaman daha çocuktum gençtim hatırlıyorum. Ben Erbakan Hocayı çok severdim.’ dedi. Bu telefonu unutamıyorum. " sözleriyle Tilbe ile yaşadığı anıyı ilk kez paylaştı. 

Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın son anlarını anlattı... Yıldız Tilbe detayı... - 1. Resim

"HASTANDE BİLE NAMAZ KILIYORDU"

Babasının hastane odasındaki son anlarını anlatan Fatih Erbakan, "Son gördüğümde odasında odasındaydı. Kiremit vardı odasında. Abdest almak ve namazını kılmak için. Düşünün basit bir rahatsızlık da değil. Vefatına saatler kala, durumunun ağırlaştığı dönemde bile namazlarını aksatmıyordu. Aklı başındaydı. Kendisiyle sohbet ettik. Dua ettik. Kiremitini gösterdi bana. Sonrasında ise benim evde olduğum bir gün Pazar sabaha karşı vefat etti." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...