Tgrt Haber

“Muhafazakar biriyim” diyen Fatih Ürek’ten Mehmet Ali’yi kızdıracak açıklama: “Şaklabanlık oluyor”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 10:14 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 11:09
“Muhafazakar biriyim” diyen Fatih Ürek’ten Mehmet Ali’yi kızdıracak açıklama: “Şaklabanlık oluyor”

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, katıldığı bir TV programında çok özel açıklamalarda bulundu. Sahnede süslü biri olduğunu söyleyen Ürek, aslında muhafazakar olduğunu belirtti. TikTok hakkında da yorum yapan Fatih Ürek, ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’i hedef alarak “Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor" dedi.

Buket Aydın ile Yüz Yüze programına katılarak özel hayatıyla ilgili soruları cevaplayan sanatçı Fatih Ürek, sahnedeki tarzıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sahne kıyafetleriyle ilgili konuşan Ürek, TikTok​'tan para kazanmaya başlayan Mehmet Ali Erbil​ hakkında “Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim” dedi.

"YANIMDA ÇALIŞAN ASİSTANIM DA TAYT GİYSE KIZARIM BEN "

İşi gereği süslü görünmesi gerektiğini belirten Fatih Ürek, "Ben aslında muhafazakarım. Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor" dedi.

“Muhafazakar biriyim” diyen Fatih Ürek’ten Mehmet Ali’yi kızdıracak açıklama: “Şaklabanlık oluyor”

"TİKTOK'TA PARA KAZANMAK BİRAZ ŞAKLABANLIK"

Sevilen sanatçı Fatih Üren, Tiktok’un gereksiz bir uygulama olduğunu şu sözlerle ifade etti: "Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...