Tgrt Haber

Fazıl Say, Ali Koç'u önce tebrik etti sonra eleştirdi: 6 yılda 1 şampiyonluk alamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
10 Haziran 2024 11:10 - Güncelleme : 10 Haziran 2024 11:15
Fazıl Say, Ali Koç'u önce tebrik etti sonra eleştirdi: 6 yılda 1 şampiyonluk alamadı

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 3. kez Fenerbahçe Kulübü başkanlığına seçilen Ali Koç'u önce tebrik etti daha sonra ise eleştirdi.

Fenerbahçe​'de Ali Koç​, 16 bin 464 oy alarak yeniden başkan seçildi. Koç'un rakibi Aziz Yıldırım​ ise 10 bin 483 oy aldı. Herkesin büyük bir heyecanla takip ettiği seçimin ardından dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say​, Ali Koç'u önce tebrik etti sonra eleştirdi.

"TÜRKİYE GİBİ YOKSUL BİR ÜLKEDE YÜZ MİLYONLARCA DOLARI FUTBOLA YATIRIYOR"

Fenerbahçeli olduğunu belirten Say, "Ali Koç (tebrik ederim kazanmış yine) aileden çok zengin. Türkiye gibi yoksul bir ülkede yüz milyonlarca doları futbola yatırıyor. Nerdeyse tüm holding birimlerini de işe koşuyor, paralar paralar, anlayamayacağımız rakamlar, yine de 6 yıl başarısız oluyor" ifadelerini kullandı.

"6 YILDA 1 ŞAMPİYONLUK ALAMADI"

Say açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:

"O parayla kültür devrimi olurdu, orkestralar, festivaller, bienaller kurulurdu, eserler üretilirdi, eğitimde neler yapılırdı Anadoluda, -bu zor durumdaki ülkede- o para o vasat futbolculara verileceğine, üşke kültürel şahlanırdı, sadece kültür de değil, ilim bilim..Yatırım.. 6 yılda 1 şampiyonluk alamadı, suçlu hep ya Federasyon, ya Galatasaray ya da öteki filan. Suudi Arabistan suçlu"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...