Tgrt Haber

Fenerbahçe elendi, Serhat Akın Acun Ilıcalı'ya yüklendi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
14 Ağustos 2024 11:17 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 11:19

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, Lille ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. Mücadele sonrası katıldığı programda maçı yorumlayan eski futbolcusu Serhat Akın, Acun Ilıcalı'ya sert tepki göstererek, "Ya Acun Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu ki buna inanıyor?" açıklamasını yaptı.

Eski futbolcu Serhat Akın, Fenerbahçe​ takımının yönetiminde olan Acun Ilıcalı​'yı eleştirerek, daha önce yarıştığı Survivor​ yarışması üzerinden ağır eleştiride bulundu. Acun Ilıcalı'nın daha önce bahsettiği transferlerden söz eden Serhat Akın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

SERHAT AKIN'DAN ACUN ILICALI'YA AĞIR ELEŞTİRİ 

Eski Survivor yarışmacısı Serhat Akın, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı hakkında, "Acun Ilıcalı bu takımın As başkanı. Tarihin en iyi kadrosunu kuracağız dedi. Ya Acun Survivor kadrosundan başka kadro kurmuş mu ki buna inanıyor?" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe elendi, Serhat Akın Acun Ilıcalı'ya yüklendi! - 1. Resim

Eski futbolcu Serhat Akın, maç sonrası eleştirilerini sürdürerek, "Mourinho bugün sadece Lille’i değil, Fenerbahçe yönetimini de yenemedi. Maçın buraya kadar gelmesinin tek sebebi Mourinho​. Mourinho gibi bir adamı getirip, Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin hesabını kim verecek? Sen adama 6 haftadır oyuncu getirmemişsin. En-Nesyri hazır değil!" dedi. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...