Tgrt Haber

Fenomen Danla Biliç, takıntılı hayranı yüzünden tek başına dışarı çıkamıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 16:33 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 16:34
Fenomen Danla Biliç, takıntılı hayranı yüzünden tek başına dışarı çıkamıyor

Paylaştığı makyaj videolarıyla sosyal medyada 6 milyon takipçiye ulaşan fenomen Danla Biliç, takıntılı hayranı sonrası korumalarla dolaşmaya başladı.

Sosyal medya fenomeni Danla Biliç​ ile Survivor​ yarışmasında şampiyon olarak fenomen haline gelen Cemal Can Canseven, AVM​'de görüntülendi. Son günlerde korumalarla gezen Danla Biliç, bunun sebebini takıntılı hayranına bağladı. 

DANLA BİLİÇ, KORUMALARLA GEZİYOR 

Geçtiğimiz gün AVM’de görüntülenen Danla Biliç ve Cemal Can Canseven basın mensuplarının sorularını cevapladı. Danla Bilic son günlerde korumalarla gezmesi hakkında, "Takıntılı bir hayranım var. Uzaklaştırma kararı da aldırdım ama tedirgin olduğum için bir süre böyle takılacağım" dedi.

Fenomen Danla Biliç, takıntılı hayranı yüzünden tek başına dışarı çıkamıyor - 1. Resim

CEMLA CAN CANSEVEN, NUMARASININ HAYRANINA SATILMASI HAKKINDA KONUŞTU 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından telefon numarasının hayranına satıldığı öğrendiği mesajları paylaşan Canseven, konuyla ilgili, “İlk defa böyle bir olayla karşılaştım. Gelen mesaja numaramı kimden aldığını da sordum ama yanıt alamadım. Ağlanacak halime gülüyorum. Çok değişik bir durum” dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...