Tgrt Haber

Fenomen Tayyar ve Özlem Öz çifti sessizliğini bozdu! Haklarındaki iddiaları bir bir cevapladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
13 Kasım 2023 11:12 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 11:16
Fenomen Tayyar ve Özlem Öz çifti sessizliğini bozdu! Haklarındaki iddiaları bir bir cevapladı

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından fenomen Tayyar-Özlem Öz çifti de sosyal medyadan paylaştıkları lüks yaşam ve Sağlık Bakanlığı izni olmadığı ileri sürülen ürünlerle gündeme geldi. Çift sosyal medya hesabından iddiaları yalanlayarak video paylaştı.

Dilan Polat​ ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medyadan paylaştıkları lüks yaşamla dikkatleri üzerine çeken Tayyar- Özlem Öz çifti haklarında çıkan tüm iddiaları yalanlayarak, soy isimlerini değiştirdikleri iddiaları hariç diğer tüm iddiaların yalan olduğunu açıkladı.

“BİZİ BİRİLERİYLE AYNI KEFEYE KOYMAYIN”

Sosyal medya hesaplarından takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Tayyar ve Özlem Öz çifti,  "Sizi hedef alıyorlar ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" cevabını verdi.

“HAKKIMIZDA TEK DOĞRU İDDİA BU”

Özsefil olan soy isimlerini Öz olarak değiştirdikleri iddiası hakkında da konuşan çift, "Hakkımızdaki tek doğru iddia bu. Ben Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistanlık yaparken soy ismimden rahatsız oldum. Çocuklarımın ileride akran baskısına uğrayabileceğini düşündüm. Kapımda ve kaşemde Özsefil yazmasını istemedim. Bana rencide edici geldiği için değiştirmek istedim. Bunu ben başlattım, benden sonra da ailemde birkaç kişi değiştirdi. Bu ayıp bir şey değil. O dönem zor bir süreç geçirerek yapmıştık" şeklinde konuştu.

Fenomen Tayyar ve Özlem Öz çifti sessizliğini bozdu! Haklarındaki iddiaları bir bir cevapladı

“KARALAMA VE İFTİRA ÜZERİNE KURULUDUR”

"FETÖ'den ihraç edilmişsiniz bunlara bir cevabınız var mı?" sorusuna ise, "FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben 2016 yılında Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistan doktordum. O gece ve gündüz bir sürü ameliyat yaptım. Ben daha sonrasında uzman oldum Şanlıurfa Siverek ilçesine giderek 1 yıl çalıştım. Daha sonra Ümraniye'ye gelerek 3 yıl çalıştım. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1,5 yıl çalıştıktan sonra da 2021'de kendi isteğimle istifa ettim. Bununla alakalı yapılan tüm haberler yalan, karalama ve iftira üzerine kuruludur." sözleriyle cevap verdiler.

 

Kaynak: Haber Merkezi
Sonraki Haber Yükleniyor...