Tgrt Haber

Fenomen, yoldan minibüs çevirdi foşur foşur yıkadı! O anlar izlenme rekoru kırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 14:25 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 14:30
Fenomen, yoldan minibüs çevirdi foşur foşur yıkadı! O anlar izlenme rekoru kırdı

Sosyal medya fenomeni Cem Özkök, sokakta gördüğü kirli minibüsü durdurup temizliğe başladı. O anları büyük bir keyifle anlatan Özkök, paylaştığı video ile 270 bine yakın beğeni aldı.

Sosyal medyada paylaştığı temizlik​ videolarıyla bilinen Cem Özkök, bu sefer ise Mardin​ yolunda gördüğü kirli minibüsü durdurup temizlemeye başladı. Büyük bir keyifle minibüsü temizleyen Özkök’e takipçileri “Bizim şehrimize de gel” yorumları yaptı. 

SOSYAL MEDYA FENOMENİ​ YOLDA GÖRDÜĞÜ MİNİBÜSÜ TEMİZLEDİ 

Sosyal medya fenomeni Cem Özkök, kirli gördüğü durdurup temizlemeye başladı. O anları büyük bir keyifle anlatan fenomen, "Mardin turunda gördüğüm minibüsü durakta yıkadım. Önce minibüsü bir güzel ıslattım. Bol köpüklü kova yaptım ve başladım foşur foşur köpürtmeye. O kadar kirliydi ki. Geçen gün şoförü durdurup randevu aldım. İçi de oldukça çamurluydu.” diyerek sokakta gördüğü kirli minibüsü nasıl temizlediğini bir bir anlattı. 

Fenomen, yoldan çevirdiği kirli minibüsü yıkadı! O anları ise büyük keyifle anlattı - 1. Resim

CEM ÖZKÖK KİMDİR?

40 yaşlarındaki Cem Özkök, sosyal medyada paylaştığı videolarla adından söz ettiriyor. Instagram hesabında 2,9 milyon takipçisi bulunan Özkök, temizlik videoları ve doğal yaşam videolarıyla tanınıyor. 

 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...