Tgrt Haber

Felç geçirdikten sonra gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ekim 2022 10:14 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 10:46
Felç geçirdikten sonra gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü!

Arabesk müziğinin usta ismi Ferdi Tayfur, bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyordu. Geçirdiği yüz felcinden sonra Marmaris’e yerleşerek sakin bir yaşam süren Tayfur’un menajeri paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. Usta sanatçının son halini gören hayranları “Ferdi baba zaman sana iyi davranmamış” yorumunda bulundu.

Yıllar önce geçirdiği yüz felcinden sonra sağlık sorunlarıyla hayli mücadele eden Ferdi Tayfur​, İstanbul’u terk etme kararı aldı ve ilk eşi Zeliha Turan Bayburt'a “Kalan ömrümü seninle geçirmek istiyorum” diyerek Marmaris’e yerleşti. Uzun süredir gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur, kızı Tuğçe Tayfur’un son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise menajeri tarafından paylaşılan fotoğrafı gündem olan Tayfur’un son hali sevenlerini üzdü.

Felç geçirdikten sonra gözlerden uzak yaşayan Ferdi Tayfur ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü!

KIZININ NİŞAN TÖRENİNE KATILMAMIŞTI

Ferdi Tayfur’un ünlü Yeşilçam oyuncusu Necla Nazır’dan olan kızı Tuğçe Tayfur​, geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Kızının nişan törenine katılmayan usta sanatçı merak konusu olmuş, hayranları “Acaba hasta mı?” yorumlarında bulunmuştu. Sonrasında Tayfur’un menajeri çektiği bir pozu yayınlayarak "Can cana, yan yana. Her zaman olduğu gibi her konuda yanımda yanımızda" notunu düştü. Usta sanatçının beyazlayan saçı ve sakalı hayranlarının dikkatini çekti. Usta sanatçının hayranları ise sosyal medyadan "Ferdi baba zaman sana iyi davranmamış” gibi yorumlarda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adnan Sadi Güneş 20 Ekim 2022 15:25

Zaman adildir. Ferdi ağabey yaşının görüntüsünü veriyor. Biz onu seviyoruz. Ferdi Tayfur iyi ki varsın ALLAH C.C sana hayırlı ömürler versin.

Sonraki Haber Yükleniyor...