Tgrt Haber

Feyza Civelek'ten Settar Tanrıöğen açıklaması: İnşallah iyileşecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Ocak 2024 17:32 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 17:32
Feyza Civelek'ten Settar Tanrıöğen açıklaması: İnşallah iyileşecek

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakteriyle izleyici karşısına çıkan Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası ameliyata alınmıştı. Rol arkadaşı Feyza Civelek konuyla ilgili, “İnşallah iyileşecek” dedi

Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek​, kalp krizi​ geçiren rol arkadaşı Settar Tanrıöğen hakkında konuştu. Civelek, "Set çok yoğun, çok güzel geçiyor. Fakat kötü bir haber aldık. Dizide 'Abdullah' karakterini oynayan Settar abi beyin kanaması​ geçirmiş o yüzden hastanede şu an" dedi. 

"SETTE BİRAZ KÖTÜYDÜ"

Habertürk'ten Çetin Kan'ın haberine göre; Gece aniden kötüleştiğini açıklayan Civelek, "İnşallah toparlayacak, kendisi şu an yoğun bakımda. Herkes hastanede üzgünüz" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Tanrıöğen'in sette biraz kötü olduğunu dile getiren oyuncu, "Settar abiyi gördüm biraz kötüydü durumu ama bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah iyileşecek. Zaten son bölümde de dizide rol icabı kalp krizi geçirmişti bir de üstüne bu oldu o yüzden insanlar şok oldu ama iyileşecek inşallah Settar abiyi çok seviyorum. Buradan da çok öpüyorum acil şifalar diliyorum. " dedi. 

Feyza Civelek'ten Settar Tanrıöğen açıklaması: İnşallah iyileşecek

OYUNCUNUN DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Oyuncunun doktoru yaptığı açıklamada ameliyatın iyi geçtiğini dile getirerek, "Bu tanı üzerine yapılan ameliyatla kanamaya yol açan anevrizma başarılı bir şekilde kapatılmıştır. Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...