Tgrt Haber

Filiz Akın sevenlerini üzdü! Doktoru bir yasak daha getirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
09 Temmuz 2024 12:07 - Güncelleme : 09 Temmuz 2024 12:07

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Filiz Akın, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sosyal medya hesabından sık sık sevenlerini bilgilendiren Filiz Akın’a doktorundan bir yasak daha geldi.

Ses tellerindeki sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın​, tedavisi sonrası kulağında çıkan tümör nedeniyle bir dizi ameliyat​ olmuştu. Uzun süredir sağlık problemleriyle mücadele eden Filiz Akın, son paylaşımında doktorunun kendisine getirdiği yasaklardan bahsetti.

FİLİZ AKIN'A DOKTORUNDAN BİR YASAK DAHA 

Tedavisi devam eden Filiz Akın'ın doktoru yaz aylarında denize girmesini yasakladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akın, "Öyle sıcak ki gözümü açamıyorum Doktorum henüz denize girmeme izin vermedi Son ilaç bitince Eşimin nezaretinde girebilirim İnşallah !… Geçen senelerden bir #tbt ile olabileceği kadar iyi bir #haftasonu diliyorum hepimize" sözleriyle gönderi paylaştı. 

Filiz Akın sevenlerini üzdü! Doktoru bir yasak daha getirdi - 1. Resim

Filiz Akın sevenlerini üzdü! Doktoru bir yasak daha getirdi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...