Tgrt Haber

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! Günlerdir hastanede tedavi altındaydı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ekim 2024 16:48 - Güncelleme : 23 Ekim 2024 16:51

Bu ayın başında hastalığı nükseden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi. Taburcu olan Filiz Akın, haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Türk sinemasının önemli oyuncularından biri olan Filiz Akın​, geçtiğimiz haftalarda sık kullandığı sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Günler sonra ilk paylaşımını yapan Filiz Akın, hastaneden taburcu olduğunu müjdeledi.

FİLİZ AKIN HASTANEDEN TABURCU OLDU

Kulağının üst kısmındaki kanserli doku nedeniyle uzun süredir tedavi altında olan Filiz Akın, yaklaşık 40 gündür sosyal medya hesabından herhangi paylaşımda bulunmuyor. Hastanede tedavi altında olan Filiz Akın'dan sevenlerini mutlu edecek haber geldi. 

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! Günlerdir hastanede tedavi altındaydı - 1. Resim

Yeşilçam​ oyuncusu 81 yaşındaki Filiz Akın, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu ve evine geri döndü. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan Filiz Akın, “Herkese merhaba” notunu düştü.  

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! Günlerdir hastanede tedavi altındaydı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan23 Ekim 2024 16:52

İnşallah her şey yol halinde olur sağlığına kavuşur

Sonraki Haber Yükleniyor...