Tgrt Haber

Filiz Taçbaş, belediye başkanlığı için aday adayı oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Aralık 2023 10:26 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 10:27
Filiz Taçbaş, belediye başkanlığı için aday adayı oldu

Arka Sokaklar ve Çukur gibi dizilerde rol alan Filiz Taçbaş, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Arka Sokaklar’da Ayla karakteriyle hafızalara yer edinen oyuncu​ Filiz Taçbaş, siyasete atıldı. Oyuncu, CHP​'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

FİLİZ TAÇBAŞ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYI OLDU

Arka Sokaklar, Çukur ve Mahallenin Muhtarı gibi dizilerde yer alan Filiz Taçbaş, Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığı için başvuru talebi gerçekleşmeyince, oyuncu bu kez de belediye başkanlığı için başvuruda buluncu. Filiz Taçbaş, İzmir Foça Belediyesi için aday adayı olduğunu duyurdu. Milletvekilliği aday adaylığı çin 30 bin TL ödeyen Taçbaş, belediye başkanlığı aday adaylığı için de 10 bin TL ödedi.

Filiz Taçbaş, belediye başkanlığı için aday adayı oldu

FİLİZ TAÇBAŞ KİMDİR?

1964 doğumlu Filiz Taçbaş, ilk kez 10 yaşındayken, Bilge Olgaç'la kamera karşısına geçti. Uzun bir süre ara verdikten sonra sinema ve dizi çalışmalarına devam etti. Geniş izleyici kitlelerince tanınması, 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisiyle oldu. Taçbaş, sanat hayatının yanı sıra, profesyonel bir tenis oyuncusudur. Oyuncu; Asi Kabadayı, Çukur, Arka Sokaklar, Geçmişin İzleri, Mahallenin Muhtarı gibi dizilerde rol aldı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...