Tgrt Haber

Finale doğru yayın günü değişti! Bambaşka Biri sona doğru ödül aldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
28 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 11:40
Finale doğru yayın günü değişti! Bambaşka Biri sona doğru ödül aldı

İstenilen başarıyı elde edemeyen Bambaşka Biri dizisi final kararı aldı. Son 4 bölümü kalan dizinin yayın günü ise değişti. Final için gün sayan diziye ödül yağdı.

Cuma akşamları yayınlanan Bambaşka Biri​ dizisinin yayın günü değişti. 16. bölümünde final yapacak dizinin yayın günü değişti, ödülller peş peşe geldi. 

BAMBAŞKA BİRİ ARTIK PAZARTESİ GÜNÜ YAYINDA 

Başrolünde Hande Erçel​ ve Burak Deniz’in yer aldığı Bambaşka Biri dizisi son olarak 12. bölümle ekranda yer aldı. 16. bölümle final yapacak dizinin yayın günü değişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümleri pazartesi günleri yayınlanacak.

Başrolünde iki ünlü yıldız Hande Erçel ile Burak Deniz’i buluşturan ve heyecan verici senaryosuyla dikkat çeken ancak reytinglerde beklentiyi karşılamayan dizi yurt dışı satışları nedeniyle 16. bölüme kadar uzatılmıştı. Kulislerde dolaşan habere göre ise dizinin kalan 4 bölümü pazartesi değil, cuma akşamları yayınlanacak.

Finale doğru yayın günü değişti! Bambaşka Biri sona doğru ödül aldı

FİNALE SAYILI GÜNLER KALA ÖDÜL GELDİ

“Bambaşka Biri” dizisinin yayın günü pazartesinden cumaya alındı. Aynı akşam dizi ekibi aldıkları haberle moral buldu. Hande Erçel ile Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi Londra’da dün akşam düzenlenen, uluslararası televizyon endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olan Rose d’Or Ödülleri’nden güzel haberle döndü.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...