Tgrt Haber

Flash Tv'nin sembolü Yalçın Çakır’ın son hali şaşırttı

11 Şubat 2022 17:19
Flash Tv'nin sembolü Yalçın Çakır’ın son hali şaşırttı

Flash TV’nin önde gelen isimlerinden biri olan Yalçın Çakır’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Değişimiyle görenleri şaşırtan Çakır’ın şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu.

Flash Tv’nin sevilen sunucusu olan Yalçın Çakır, bir döneme sunduğu programlarla damga vurmuştu. Şimdilerde 60’lı yaşlarında olan ve değişimiyle çok şaşırtan Çakır, 2000’li yılların başlarında Yalan Testi, Yalçın Çakır ile Yüzleşme, Gerçeğin Peşinde gibi programlarla büyük ses getirmişti.

DEĞİŞİMİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Televizyon tarihinin en ilginç programlarına damgasını vuran usta gazetecinin son fotoğraflarını görenler ise şaşkına döndü. Flash TV'nin sembolü haline gelen ünlü isim değişimiyle şaşırttı.

Flash Tv'nin sembolü Yalçın Çakır’ın son hali şaşırttı

EKRANLARDAN UZAK BİR HAYAT YAŞIYOR

Yalçın Çakır’ın şimdilerde ne yaptığı da merak konusu oldu. Beyaz TV'den ayrıldıktan sonra Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesine yerleşen Çakır, kendisine ait bir haber sitesi kurdu.

Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Çakır’ın aynı zamanda amatör ligde mücadele eden Gümüşlükspor için spor muhabirliği yaptığı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...