Tgrt Haber

Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranını yanından kovdu, sosyal medyanın diline düştü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2022 12:45 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 13:53
Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranını yanından kovdu, sosyal medyanın diline düştü!

Şarkıcı Zeynep Bastık’la alışveriş merkezinde karşılaşan bir hayranı, fotoğraf çektirmek istediğini ancak Bastık tarafından kovulduğunu iddia edince sosyal medyada viral oldu. Yaşadıklarını videoya alan kadın, "Benimle kaba şekilde konuştu, yardım ettiğimde de teşekkür etmedi" dedi.

İstanbul​'daki bir alışveriş merkezinde şarkıcı Zeynep Bastık​'la karşılaşan bir kadın, fotoğraf çektirme isteğinin geri çevrildiğini ve ünlü şarkıcının ise kendisine kötü davrandığını iddia etti. Tüm bunları videoya çekip sosyal medya hesabından paylaşan genç kadına destek gelirken Zeynep Bastık ise tepki aldı.

"KABA DAVRANDI"

Genç kadın, sosyal medya hesabından yayınladığı Zeynep Bastık'la yaşadıklarını anlattı. "Gittim yanına tatlı tatlı, merhaba fotoğraf çekilebilir miyiz dedim, sonra elinde 2 parça kıyafet vardı ve dedi ki 'şu an müsait değilim, alışveriş yapıyorum.' Sonra ben dedim ki isterseniz ben elinizdekileri tutabilirim, sonra o da gerek yok dedi, ama böyle kaba söyledi" dedi.

Zeynep Bastık fotoğraf çektirmek isteyen hayranını yanından kovdu, sosyal medyanın diline düştü!

"TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ"

Zeynep Bastık'a yardım ettiğini ancak kendisine verdiği tepkiye çok şaşırdığını anlatan kadın, "Sonra arkasını döndü, kıyafet almaya uzandı sanırım sonra çekemedi ben aldım kıyafeti ve verdim kendisine, teşekkür bile etmedi, böyle bir kal geldi bana, sonra gitti bir anda" ifadelerini kullandı. Genç kadının videosu kısa sürede sosyal medyada viral olurken ünlü şarkıcıdan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ahmet13 Kasım 2022 23:11

yahu bi rahat verin insanlara . iyi yapmış kız.

Sonraki Haber Yükleniyor...