Tgrt Haber

Friends dizisinin oyuncularından Matthew Perry'e veda mesajı: Büyük bir yıkım yaşadık

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
31 Ekim 2023 11:05 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 11:09
Friends dizisinin oyuncularından  Matthew Perry'e veda mesajı: Büyük bir yıkım yaşadık

Friends dizisinde oynadığı 'Chandler Bing' karakteriyle hafızalarda yer edinen Matthew Perry'e ölümünün ardından rol arkadaşları “Büyük bir yıkım yaşadık” sözleriyle veda etti.

1994’te yayımlanmaya başlayan ve New York’ta altı genç arkadaşın hayatını komik bir dille anlatan Friends dizisinde Chandler Bing karakterini oynayan 54 yaşındaki Matthew Perry​ hayatını kaybetti. Dizideki rol arkadaşları ortak bir açıklama yaptı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı Friends dizisi 1994 yılında yayınlanmaya başlamasına rağmen günümüzde de popülerliğini koruyor. Dizinin sevilen oyuncusu Matthew Perry, evinde ölü olarak bulundu.

Friends dizisinin oyuncularından  Matthew Perry'e veda mesajı: Büyük bir yıkım yaşadık

Sevenleri kadar rol arkadaşları da büyük bir şok yaşarken, ortak yapılan açıklama kamuoyu ile paylaşıldı. Yapılan açıklamada, "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu kaybı ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu seven herkesle birlikte." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...