Tgrt Haber

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 11:07 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 11:17
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu

Evindeki jakuzide ölü bulunan Friends dizisinin Chandler Bing’i Matthew Perry’nin ölüm nedeni belli oldu.

Evindeki jakuzide ölü bulunan 54 yaşındaki Perry'nin otopsi​ sonuçları açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. 

MATTHEW PERRY’NİN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Los Angeles​ Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından hazırlanan raporda, oyuncunun ölümü "kaza" olarak nitelendirildi. “Ketaminin akut etkileri” nedeniyle hayatını kaybeden Matthew Perry’in ölüm raporunda ölümünden bir hafta önce depresyon ve anksiyete nedeniyle ketamin​ infüzyon tedavisine başladığı sonucu elde edildi. Perry'nin vücudundaki ketamin, hem kardiyovasküler aşırı uyarılmaya hem de solunum durmasına neden oldu.

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry'nin ölüm nedeni belli oldu

FRIENDS DİZİSİNİN OYUNCULARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

Evindeki jakuzide ölü bulunan Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc açıklamada "Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla, elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte" ifadelerine yer vermişti.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...