Tgrt Haber

Fulya Zenginer sevenlerini korkuttu! 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Eylül 2023 10:50 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 13:15
Fulya Zenginer sevenlerini korkuttu! 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı

Dizilere ara veren oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Oyuncunun paylaştığı son fotoğraf ise sevenlerini korkuttu.

Grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren ile 2019'da nikâh masasına oturan Fulya Zenginer, geçtiğimiz yıl Milan​ adını verdikleri oğlunu kucağına almıştı. Oğluyla sık sık sosyal medyada paylaşım yapan oyuncunun son paylaşımı takipçilerini korkuttu. 

FULYA ZENGİNER'DEN AÇIKLAMA GELDİ 

Zenginer, aktif şekilde kullandığı sosyal medya hesabından koltuk değnekleriyle pozunu paylaştı. Sevenlerini bir hayli endişelendiren Zenginer,  "Son günlerde hayat..." mesajını yazdı. Oyuncunun paylaşımının altına  çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajı geldi.

Fulya Zenginer sevenlerini korkuttu! 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı

UZUN SÜRE SONRA SETLERE DÖNMÜŞTÜ

Oğlu Milan'ı geçtiğimiz yıl kucağına alan Fulya Zenginer bir süredir oyunculuk yapmıyor. Sosyal medya fenomeni olan oyuncu​, bu yıl başrolünde Murat Akkoyunlu, Ayten Uncuoğlu ve Suat Sungur'un yer aldığı Ölümüne Aşk filminde rol aldı. 
Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...