Tgrt Haber

Futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Turan'a çanta almak için Seçil Erzan'dan bakın kaç para istedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 17:36 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 17:52
Futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Turan'a çanta almak için Seçil Erzan'dan bakın kaç para istedi

Aralarında birçok futbolcunun da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan’ın telefonunda bilirkişi raporunda Arda Turan ile yazışmaları ortaya çıktı. Turan’ın Seçil Erzan’a "Bir 30-40 bin dolar çıkar mı kredi kartına yatırsak. Aslıhan'a şu çantayı alsam.” dediği görüldü.

Aralarında Fatih Terim​, Emre Belözoğlu ve Semih Kaya gibi isimlerin bulunduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan​'ın kırık telefonundaki yazışmalar ortaya çıktı. Arda Turan’ın karısı Aslıhan Turan'a pahalı bir çanta almak için Erzan'dan para istediği ortaya çıktı.

“40 BİN DOLAR ÇIKAR MI?”

Arda Turan​'ın "Bir 30-40 bin dolar çıkar mı kredi kartına yatırsak. Aslıhan'a şu çantayı alsam. Çıkınca ararsan sevinirim" dediği mesaja yer verilen raporda, Erzan'ın Turan'a "Çantayı alıyor musun? Ona göre biri bana gelebilir canım" şeklinde cevap verdiği ve Turan'ın bunun üzerine, "Alacağım, gönderiyorum. Çektirdim karttan ama hiç limitim kalmadı" diye cevap verdiği yer aldı.

Futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Turan'a çanta almak için Seçil Erzan'dan bakın kaç para istedi

ASLIHAN TURAN LÜKS ÇANTALARIYLA KONUŞULDU 

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan lüks çantalarıyla gündem olmuştu. Evinin kapılarını açan Aslıhan Doğan Turan, milyonluk değerdeki çanta koleksiyonu ile şaşırttı. Takvim'in haberine göre; Turan, YouTube'da yayınlanan "Bi Dolaplar Çeviriyoruz" programına konuk oldu değeri 10 milyon TL'yi bulan bir çanta koleksiyonu izleyicilerie gösterdi. Turan daha sonra çok konuşulan 93 bin TL'lik hırkası için ise, "Herkes önündeki tabağa baksın. Ben de çalışıyorum, Arda da. Benim harcamamdan kime ne!" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...