Tgrt Haber

Galada kriz! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç gerildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 09:33 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 09:33

Tuba Büyüküstün ile Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galası dün gerçekleşti. 14 Şubat’ta vizyona girecek dizide gürültü krizi yaşandı. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in konuşması yarım kaldı.

Başrolünü Halit Ergenç​ ile Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı, 14 Şubat’ta GAİN’de yayına girecek olan Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galasına ünlü yağdı. Seda Bakan​, Murat Boz, Birce Akalay gibi isimlerin katıldığı gecede başrol oyuncularının konuşması sırasında yaşanan aksaklık, gerginlik yaşanmasına neden oldu.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN​ VE HALİT ERGENÇ GALADA GERİLDİ 

Yarın Yokmuş Gibi dizisinin galasında gerginlik yaşandı. Yoğun kalabalıkta konuşma yapmaya çalışan Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün zor anlar yaşadı. İki oyuncunun konuşması yaşanan gürültüden dolayı kesildi. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in durumdan rahatsızlığı suratlarından okundu. 

Galada kriz! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç gerildi - 1. Resim

Galada kriz! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç gerildi - 2. Resim

Galada kriz! Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç gerildi - 3. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...