Tgrt Haber

Galada stil danışmanıyla dolaşan Bergüzar Korel, şekilden şekle girdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 15:09 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 15:37
Galada stil danışmanıyla dolaşan Bergüzar Korel, şekilden şekle girdi

Dün akşam başrolünde yer aldığı Düğüm dizisinin galasında elbisesiyle dikkat çeken Bergüzar Korel, stil danışmanını bir an olsun yanından ayırmadı.

Düğüm​ dizisiyle setlere geri dönen Bergüzar Korel​, basın mensuplarının karşısına çıkmadan stil danışmanıyla birlikte üzerindekileri düzeltti. Gece boyu stil danışmanını yanından ayırmayan Bergüzar Korel'in elbisesi sürekli oyuncuya sorun çıkardı. 

STİL DANIŞMANINI YANINDAN AYIRMADI 

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde rol aldıktan sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşınan Bergüzar Korel, başrolünde yer aldığı Düğüm dizisi için Türkiye’ye kısa süreliğe geri döndü. Bergüzar Korel, galada gazetecilerin karşısına çıkmadan önce stil danışmanını gece boyunca yanından ayırmadı.

Galada stil danışmanıyla dolaşan Bergüzar Korel, şekilden şekle girdi - 1. Resim

DÜĞÜM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrolünde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk​, Serkan Altunorak gibi isimlerin yer aldığı Düğüm dizisi 23 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...