Tgrt Haber

Galaya katılamayan Melisa Aslı Pamuk, Fransa’da mahsur kaldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 09:12 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 09:18
Galaya katılamayan Melisa Aslı Pamuk, Fransa’da mahsur kaldı

Dün akşam gerçekleşen 'Kadınlara Mahsus' filminin galasına dizinin başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk, Fransa’daki evine giren hırsız sebebiyle katılamadı.

Başrolünde Ceyda Düvenci​, Aslıhan Tandoğan, Müjde Uzman​ ve Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı Kadınlara Mahsus filminin galası İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Melisa Aslı Pamuk​ hariç, diğer tüm oyuncular galada yer aldı.

MELİSA ASLI PAMUK’A HIRSIZ ŞOKU

Melisa Aslı Pamuk, bir süredir olduğu Fransa’da mahsur kaldı. Gala için İstanbul’a dönmek isteyen Pamuk’un evine giren hırsız, pasaportunu çaldı. Oyuncu, Lille'de evine giren hırsızın pasaportunu da çalması nedeniyle Fransa'dan Türkiye'ye gelemedi. Muhabirlerin Melisa Aslı Pamuk’u sorması üzerine Ceyda Düvenci, oyuncunun pasaportunun çalınması nedeniyle galaya katılmadığını belirtti.

Galaya katılamayan Melisa Aslı Pamuk, Fransa’da mahsur kaldı

Melisa Aslı Pamuk sosyal medya hesabından galaya katılmadığı için çok üzgün olduğunu belirterek, “Çok güzel bir iş çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gişemiz bol olsun.” notunu düştü.

KADINLARA MAHSUS FİLMİ OYUNCULARI

Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran gibi isimlerin yer aldığı  'Kadınlara Mahsus' adlı sinema film, kişisel dönüşüm kampında bir araya gelen 7 kadının öyküsünü 22 Aralık'tan itibaren beyazperdeye taşıyacak.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...