Tgrt Haber

Galaya katılan Barış Arduç ve Gupse Özay’ın birbirine bakışları gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 11:24 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 11:24

Son günlerce Lohusa filmiyle adından söz ettiren Gupse Özay, eşi Barış Arduç ile birlikte katıldığı galada samimi açıklamalarda bulundu. Barış Arduç’un eşine bakışları sosyal medyada dikkat çekerken, Özay ise "Öv beni hayatım" diyerek güldürdü.

Lohusa filmiyle gündemde olan Gupse Özay, eşi Barış Arduç​ ile birlikte katıldığı galada eşinin kendisi hakkında  “Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım. Yazdı ve oynadı. Çalışkanlığına hayranım karımın” sözlerine atıfta bulunarak, peş peşe esprilerini sıraladı.

"ÖV BENİ HAYATIM"

Galaya birlikte katılan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, muhabirlerin tüm sorularını cevapladı. Gupse Özay Lohusa filminin galasına atıfta bulunarak Barış Arduç'a "Öv beni hayatım" dedi. Kahkahaların havada uçuştuğu röportajda Barış Arduç’un eşi Gupse Özay’a bakışları dikkat çekti.

Galaya katılan Barış Arduç ve Gupse Özay’ın birbirine bakışları gündem oldu

Temmuz 2020 tarihinde evlenen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, 2022 yılında kızları Jan Asya'ya kavuşmuştu. Bir süre herhangi bir projede yer almayan Gupse Özay, Lohusa filmiyle adından söz ettiriyor. Lohusa filminin galası sırasında muhabirlerin Gupse Özay'ın annelik​ ve lohusa dönemine dair sorduğu soru üzerine Barış Arduç; "Hormonal bir süreç olduğu için anneler için normal bir süreç bu. Valla ben karımın anneliğinden de yaptığı eşliğinden de razıyım. Güzel geçti süreç." şeklinde konuşmuştu.

Galaya katılan Barış Arduç ve Gupse Özay’ın birbirine bakışları gündem oldu

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...