Tgrt Haber

Galaya katılan Dylan Sprouse ve Barbara Palvin çiftinden tatlı diyalog

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 11:08 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 13:14
Galaya katılan Dylan Sprouse ve Barbara Palvin çiftinden tatlı diyalog

Geçtiğimiz temmuz ayında oyuncu Dylan Sprouse ile evlenen Barbara Palvin, eşiyle birlikte katıldığı Cole Sprouse'un yeni filminin galasında ‘Miss Palvin’ diye seslenen gazetecilere “O Mrs Sprouse olacak” sözleriyle gülümsetti.

5 yıllık sevgilisi Dylan Sprouse ile geçtiğimiz Temmuz ayında anne ve babasının evlendiği Macaristan’ın Albertirsa kasabasında evlendi. Örnek gösterilen çift katıldığı galadaki diyalogları ile de yüzleri gülümsetti.

GALADAKİ DİYALOG GÜLÜMSETTİ 

Oyuncu Dylan Sprouse'nın yeni filmi "Lisa Frankenstein"ın özel gösteriminde ikiz kardeşi Cole Sprouse ve eşi de destek için galada yer aldı. Filmin ilk gösteriminden önce kameralara birlikte poz veren Sprouse sonradan eşi Palvin'in poz vermesi için kadrajdan çıktı. Barbara Palvin, kendisine ‘Miss Palvin’ diye seslenen gazetecilere “O Mrs Sprouse olacak” dedi, ardından eşi Dylan Sprouse onu onayladı.

Galaya katılan Dylan Sprouse ve Barbara Palvin çiftinden tatlı diyalog - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...