Tgrt Haber

Gamze Özçelik dünyanın diğer ucuna gitti! Reshad Strik ile beraber yetim güldürdü

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com.tr
03 Nisan 2024 12:45 - Güncelleme : 08 Haziran 2024 18:32

Radikal bir kararla oyunculuğu bırakan Gamze Özçelik, kurduğu yardım derneği sonrası yardıma muhtaç insanlara ulaşmayı hedef haline getirdi. Sergilediği davranışla örnek olan Gamze Özçelik, bu kez dünyanın diğer ucuna gitti.

Gamze Özçelik, Ailenin yeni üyesi programıyla hayatımıza giren Reshad Strik ile beraber Çad​ Cumhuriyetine gitti. Orta Afrika​ ülkelerinden biri olan Çadaçlık​ sınırıyla boğuşan ülkeler listesinde yer alıyor. Öte yandan hastalıkların da yaygın olduğu Çad​'a yardım götüren Gamze Özçelik, ayrıca iftar​ programı da düzenledi. 

GAMZE ÖZÇELİK DÜNYANIN DİĞER UCUNA GİTTİ!

Bir çocuk annesi Gamze Özçelik, yaşadığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İslamiyet'in yaygın olduğu Afrika​ ülkeleri arasında yer alan Çad​'a iftar​ sonrası Kur'an-ı Kerim dinletisinde kalan Özçelik, ilk kez bu ülkelere yaptığı yolculuk sonrası başörtüsü takmaya başlamıştı. Maneviyatını artıran Özçelik, akabinde magazinsel tüm olaylardan uzak durdu.

Gamze Özçelik dünyanın diğer ucuna gitti! Reshad Strik ile beraber yetim güldürdü - 1. Resim

Şimdilerde ise özellikle Suriye, Filistin, Afrika​, Pakistan, Hindistan gibi ülkelerde açlık​ sınırında olanlara ulaşan Özçelik, yaşadığı tecrübeleri takipçileriyle paylaşıyor.

Gamze Özçelik dünyanın diğer ucuna gitti! Reshad Strik ile beraber yetim güldürdü - 2. Resim

Dünyanın öbür ucuna giden Özçelik, buradaki yetimleri yüzünü güldürdü. Gıda yardımından sonra iftar​ programları da düzenlemeyi ihmal etmedi. Son günlerde Reshad Strik'te Özçelik'le beraber seyahat halinde olması dikkatlerden kaçmadı. 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
Sonraki Haber Yükleniyor...