Tgrt Haber

Gamze Özçelik’in avukatı Barış Kılıç’a sahip çıktı! Masum bir insana atılan iftira…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 14:17 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 15:09
Gamze Özçelik’in avukatı Barış Kılıç’a sahip çıktı! Masum bir insana atılan iftira…

Yıllar önce oyuncu Gamze Özçelik’e kurulan tuzak ve kaset skandalına adı karışan oyuncu Barış Kılıç’a Özçelik’in davasını yürüten Avukat Fatih Volkan sahip çıktı. Volkan, Kılıç’ın kesinlikle masum olduğunu bildirdi.

18 yıl önce Gamze Özçelik’e Gökhan Demirkol tarafından tuzak kurulmuş, istenmeyen görüntüleri internette servis edilmişti. Görüntüleri çeken kişinin yanında şimdilerde Kızılcık Şerbeti’nde Ömer karakterini oynayan Barış Kılıç’ın da yer aldığı iddia edildi. Sosyal medyada yankı bulan bu haber sonrası Barış Kılıç​, bu yalan ve çirkin saldırıya dava açacağını bildirmişti. 

“MASUM BİR İNSANA YAPILAN BU İFTİRADAN DOLAYI VİCDANIM RAHATSIZ OLDU” 

Gamze Özçelik’in o dönem davasını yürüten avukatı Fatih Volkan’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Yıllar sonra sessizliğini bozan Avukat Fatih Volkan davanın tek sanığının Gökhan Demirkol olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı:  “18 sene önce girdiğim davanın tek sanığı vardı. O da yargılandı. Mahkum oldu ve cezası infaz edildi. Son zamanlarda sosyal medyada çıkan G.Ö’nün videolarını Barış Kılıç’ın çektiği iddia edilmekteyse de bu husus tamamen gerçeklere aykırıdır. Videonun üçüncü bir kişi tarafından çekilmediği bilirkişi raporuyla sabittir. Tarafımca üçüncü bir kişi olduğuna ilişkin bir emare olmuş olsaydı, mutlaka şikayet ederdim. Mahkemede dinlenen otelin güvenlik görevlilerinin beyanında otel odasına iki kişinin çıktığı, bir kişinin lobide beklediği ve daha sonra bu kişinin otelden ayrıldığı beyan edilmiştir.

Gamze Özçelik’in davasını yürüten avukatı Fatih Volkan’dan açıklama

Ayrıca o tarihte Kadıköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ‘Özel hayatın gizliliğine ilişkin’ davada da Barış Kılıç hiç yargılanmamıştır. Antalya’da görülen ana davada sadece tanık olarak dinlemiştir. Ben davalarımla ilgili demeç veren bir avukat değilim. Ancak masum bir insana karşı yapılan bu iftiradan dolayı vicdanım rahatsız oldu. Ve bu hususu, yani Barış Kılıç’ın olay gecesi odada olmadığını açıkça beyan ediyorum.” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...