Tgrt Haber

Gamze Özçelik'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı beğeni topladı! 'Çok özledim'

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 10:51 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 10:51
Gamze Özçelik'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı beğeni topladı! 'Çok özledim'

Arka Sokaklar dizisindeki Gamze rolüyle hafızalara kazınan Gamze Özçelik, oyunculuğu bıraktı ve “Umuda Koşanlar Derneği” ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya başladı. Özçelik, sosyal medyada, Kur'an-ı Kerim okuyan çocukları paylaşmasıyla beğeni topladı.

Arka Sokaklar, Serseri ve Tatlı Hayat gibi dizilerde rol alan Gamze Özçelik, oyunculuğu bırakarak, yardıma muhtaç kişilere yardım​ götürmek için kurduğu dernekle çalışmaya başladı. Özçelik, Faslı bir seyyahın, Afrika​'daki bir köyde Kur'an-ı Kerim​ okuyan çocukların videosunu paylaşımını alıntıladı. 

GAMZE ÖZÇELİK'TEN KUR'AN-I KERİM PAYLAŞIMI 

Uzun süredir yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Gamze Özçelik, bu süreçte sosyal medya​ paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettirdi. Özçelik son olarak, Faslı bir seyyahın Afrika'daki bir köyde Kur'an-ı Kerim okuyan çocukların videosunu paylaşarak,  "Afrika'nın ortasından geçerken, gecenin bir yarısı küçük bir köye uğradım ve kulübelerin arasından gelen güzel bir ses duydum. Gidip baktım, Kur'an okuyan çocuklardı." notunu alıntılayarak, "Yollarda karşılaştığımız şu güzellikleri öyle çok özledim ki…" notunu düştü. Gamze Özçelik'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. 

Gamze Özçelik'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı beğeni topladı! 'Çok özledim' - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...