Tgrt Haber

Gamze Özçelik'ten iyilik çağrısı! Bir video ile milyonların gönlünde taht kurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
11 Mart 2024 21:17 - Güncelleme : 11 Mart 2024 21:25

Oyunculuğu bıraktıktan sonra Umuda Koşanlar Derneği ile binlerce kişiye yardım götüren Gamze Özçelik, Ramazan ayının gelmesiyle sosyal medya hesabından iyilik çağrısında bulundu.

Tesettüre girdikten sonra dünyanın dört bir yanına yardım​ götüren Gamze Özçelik, son paylaşımıyla gönüllerde taht kurdu. 

GAMZE ÖZÇELİK'TEN İYİLİK ÇAĞRISI 

Kurduğu dernek ile birlikte Ramazan​'ı iyilik yaparak geçirme çağrısında bulunan Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği olarak bu Ramazan ayında da ülkemiz dahil 23 ülkede yine iyilikte, birlik beraberlikte, ve umutda buluşuyoruz inşallah. Biliyorsunuz Gazze'de yaşanan soykırım onun dışında Sudan gibi ülkelerde yaşanan iç savaş, yokluk, Doğu Türkistan'da yaşanan zulüm gibi, dünyanın birçok köşesinde yaşanan sıkıntılar yüzünden tabi ki ekipçe hep beraber moralimiz çok bozuk. Ama biz umudumuzu, inancımızı kaybetmiyoruz. Bu yolda iyilik yolunda Allah rızası yolunda elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz inşallah. Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin de desteğiyle. Tüm İslam aleminin Ramazanı mübarek olsun. Hayırlı Ramazanlar. Bu Ramazanda da iyilikte buluşuyoruz. " ifadelerine yer verdi. Endonezya'da olan Özçelik, "Ramazan davulculuğum hayırlı olsun" notuyla paylaştığı videoyla beğeni topladı.  

Gamze Özçelik'ten iyilik çağrısı! Bir video ile milyonların gönlünde taht kurdu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...