Tgrt Haber

Gazze saldırılarının ardından Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımına tepki yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
19 Ekim 2023 14:58 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 14:58
Gazze saldırılarının ardından Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımına tepki yağdı

İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurmasının ardından ölü sayısının en az 500 kişi olduğu açıklanmıştı. Ülkemizde de yaşanan olay sonrası 3 günlük yas ilan edilmişti. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in Londra’daki paylaşımlarına ise tepki yağdı.

Son dönemlerde yüzündeki değişimle çok konuşulan Dilan Çiçek Deniz​, sosyal medyayı aktif şekilde kullanan isimler arasında. Instagram​ hesabından sık sık paylaşım yapan Deniz, son yayınladığı fotoğraflar yüzünden tepki çekti. Türkiye’de 3 günlük yas ilan edilmesinin ardından Londra’da çektirdiği fotoğrafları paylaşan oyuncuya tepki yağdı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'E TEPKİ YAĞDI 

Dilan Çiçek Deniz, İsrail'in Gazze​'de bir hastaneyi vurmasından bir gün sonra Londra​'da olan Dilan Çiçek Deniz,  çektiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. Kısa sürede oyuncuya binlerce mesaj geldi. 

Gazze saldırılarının ardından Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımına tepki yağdı

PAYLAŞIMINI HEMEN SİLDİ 

Deniz'in paylaşımının altına Filistin bayrakları gönderildi. Oyuncuya, "Bu fotoğrafları yayınlamak için doğru zaman mı?" eleştirileri geldi. Tepkiler sonrası Dilan Çiçek Deniz, paylaşımı sayfasından kaldırdı.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...