Tgrt Haber

Gelinim Mutfakta'da sürpriz değişim! Nursel Ergin ayrıldı, Aslı Hünel geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
18 Temmuz 2024 17:19 - Güncelleme : 18 Temmuz 2024 17:22
Gelinim Mutfakta'da sürpriz değişim! Nursel Ergin ayrıldı, Aslı Hünel geldi

Gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı ve sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta yarışmasında beklenmedik bir değişim oldu. Nursel Ergin yarışmadan ayrılırken, yeni sezonda Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu Aslı Hünel oldu.

Son olarak Gelin Evi programının sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel, 2 hafta önce yarışmadan ayrılık kararı aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan şarkıcı ve sunucu Aslı Hünel, son olarak Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu olduğunu duyurdu. 

NURSEL ERGİN'İN YERİNE ASLI HÜNEL GELDİ 

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezonunda sunucu değişikliği yapılacak. Nursel Ergin'in sunumuyla 3 sezondur ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sezon sunucusu Aslı Hünel oldu. Ünlü şarkıcı, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu olduğunu paylaştığı bir fragmanla duyurdu.

Gelinim Mutfakta'da sürpriz değişim! Nursel Ergin ayrıldı, Aslı Hünel geldi - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...