Tgrt Haber

Gervais yıllar önce yüzlerine vurmuştu: Hepiniz Epstein'in arkadaşsınız! Video yeniden gündemde

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2024 10:02 - Güncelleme : 11 Ocak 2024 10:03

ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş insanı Jeffrey Epstein ile ilgili yıllar önce ödül töreninde konuşan Ricky Gervais’in sözleri yeniden gündem oldu.

İngiliz komedyen​ Ricky Gervais’in yıllar önce katıldığı ödül töreninde ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar​, suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein​ ile ilgili “Hepiniz Epstein’in arkadaşısınız” dediği görüntüler sosyal medyada tekrar gündem oldu.

ÖDÜL TÖRENİNDEKİ EPSTEIN GÖNDERMESİ GÜNDEM OLDU

Epstein’in yaptıkları yeniden gündemdeyken, ünlü komedyen Ricky Gervais’in bir törende yaptığı açıklamayla yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Gervais, konuşmasında; “Bu töreni izleyeceğinize After Life dizisinin birinci sezonunu izleyebilirdiniz. Karısı kanserden ölmek üzere olduğu için kendini öldürmek isteyen bir adamın hikayesi. Yine de bundan daha eğlenceli. Spoiler vereyim, ikinci sezon yolda. Yani sonunda kendini öldürmemiş, Jeffrey Epstein gibi. Susun, arkadaşınız olduğunu biliyorum, ama umrumda değil.” sözlerine yer verdi.

Gervais yıllar önce yüzlerine vurmuştu: Hepiniz Epstein'in arkadaşsınız! Video yeniden gündemde

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...