Tgrt Haber

Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı açıklama: 3. aşıyı olduktan sonra kanseri agresifleşti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ekim 2022 09:32 - Güncelleme : 23 Ekim 2022 09:47
Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı açıklama: 3. aşıyı olduktan sonra kanseri agresifleşti!

Türkiye’nin sevilen müzik grubu Athena’nın gitaristi Hakan Özoğuz’un geçtiğimiz aylarda lenfomaya yakalandığı ortaya çıkmıştı. Grubun solisti ve Hakan Özoğuz’un kardeşi Gökhan Özoğuz, katıldığı bir gecede abisinin sağlık durumuyla ilgili şaşırtıcı bilgiler verdi.

Athena grubunun solisti geçtiğimiz akşam Gökhan Özoğuz Bandırma Füze Kulübü’nün galasına katıldı. Ünlü şarkıcı lenfoma​ hastalığına yakalanan Hakan Özoğuz’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Özoğuz, “İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif bir forma geçti." şeklinde konuştu.

"KANSER 3. DOZ AŞIDAN SONRA AGRESİFLEŞTİ"

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz "Hakan iyi. Zaten 10 senedir hep böyle bir hastalığı vardı. Bunun değişik bir türüydü. 10 senedir hiçbir hareketlilik yoktu. İddia edilecek bir şey değil ama 3. aşıyı olduktan 2 ay sonra aşırı agresif bir forma geçti. Tedaviye başladı, sıkıntısı yok. Sadece tedavi olacak bitecek inşallah, öyle umuyorum” diye konuştu.

Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı açıklama: 3. aşıyı olduktan sonra kanseri agresifleşti!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İdris24 Ekim 2022 09:16

Kim bilir ne fitneler var içinde o aşıların da verilen ilaçlarında. Hepsinin veballeri hem kendilerinin hemde soylarının boynuna olsun. Hiç biri huzur bulmasın dünyaları da ahiretleri de yansın ALLAH'In huzurunda veremesinler hesabını.

Sonraki Haber Yükleniyor...