Tgrt Haber

'Görevimiz Tehlike' filminin İstanbul sahnesini esnaf iptal ettirdi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Temmuz 2023 22:50 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 05:59
'Görevimiz Tehlike' filminin İstanbul sahnesini esnaf iptal ettirdi 

İstanbul'da çekilmesi planlanan 'Görevimiz Tehlike' serisinin yedinci filminin ikinci bölümünün çekim takvimi iptal edildi. Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin bu kararı almasına sebep şey ise; Türk esnafı...

Tom Cruise’un başrol oyuncusu ve ortak yapımcısı olduğu ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin yedinci filmi olan ‘Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma’nın merakla beklenen ikinci bölümü 28 Haziran 2024'te vizyona girecek.   

Gişe rekorlarını altüst eden filmin (Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma) ikinci bölümün bazı sahnelerinin İstanbul’da çekilmesi planlandı.  

Pazar günü İstanbul​'a ayak basan ve Kapalıçarşı ve Tarihi Yarımada’da incelemeler yapan ünlü yönetmen Christopher McQuarrie, Kapalıçarşı’nın çekime müsait ve uyun olduğu yönünde rapor verdi.  

Habertük’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre McQuarrie, çekim kararı aldıktan iki sonra fikrini değiştirdi. McQuarrie'nin bu kararı almasındaki en büyük etken ise 'gizlilik ihlali' oldu.   

ESNAF GÖRÜNTÜ SIZDIRDI 

Mekan incelemesi yapan Christopher McQuarrie ve ekibi, Kapalıçarşı esnaflarından birinin incelemeye ait güvenlik kamerası kayıtlarını sosyal medya hesabından sızdırdı

İstanbul'da inceleme yapan Christopher McQuarrie

Yaşanan olay üzerine McQuarrie 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma'nın ikinci bölümünü İstanbul’da çekmekten vazgeçti.  

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...