Tgrt Haber

Gülden Karaböcek günler sonra sessizliğini bozdu! Havada da söyleriz karada da…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2023 09:48 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 12:00
Gülden Karaböcek günler sonra sessizliğini bozdu! Havada da söyleriz karada da…

Çorbacıda şarkı söylediği görüntüleri basına yayılan bir dönemin efsane şarkıcısı Gülden Karaböcek, günlerdir gündemden düşmüyor. Kızının yaptığı açıklamadan sonra sessizliğini koruyan Karaböcek, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

 ‘Nem Kaldı’, ‘Dilek Taşı’, ‘Hatıran Yeter’ gibi şarkılarla bir döneme damga vuran Gülden Karaböcek, geçtiğimiz günlerdeYalova’daki bir mekânda istek üzerine sevilen şarkısını seslendirdi. Mekânın tabelasını görenler ise Gülden Karaböcek’in çorbacıda sahne aldığını düşündü ve olay sosyal medyada yayıldı.  Usta sanatçı ise günler sonra sessizliğini bozarak Instagram hesabından açıklamada bulundu. 

Gülden Karaböcek günler sonra sessizliğini bozdu! Havada da söyleriz karada da…

“SOKAKTA DA SÖYLERİZ HAVADA DA KARADA DA”

Usta sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Benim biricik canlarım, merak etmeyin çok daha iyiyim, iyi olacağım… Güzel mesajlarınız, destekleriniz mutluluk kattı yaşamıma, kalbimden döküldü yaşlar. İyi ki dedim, iyi ki sizler için yıllarca vazgeçmemişim şarkı​ söylemekten, iyi ki sanat adına savaşmışım. Daha güzel günlerimiz olacağına inanıyorum… Birbirinden güzel konserler tasarlanıyor, en kısa sürede buluşacağız. 

Nerede olursak olalım, birlikte olalım, sokakta da söyleriz, hava da karada da… Yeter ki yüreğimizden dökülsün sözler, hep bir ağızdan haykıralım: ‘Gözümde canlanır koskoca mazi…’ diye… Evet, Gülden ablanız bu maziyi sizlerle birlikte yazdı. Şimdi bana, yine aynı sevgiyle daha özel bir mazi yazmam için eşlik etmeye hazır mısınız? Ben hazırım ve sizi çok seviyorum… Derin saygılarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Her birinizi ayrı ayrı öper, kucaklarım. Gülden Ablanız” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...