Tgrt Haber

Gülden Karaböcek'in şarkı söylediği çorbacıdan ilginç açıklama: Yıldız Tilbe ile Ferdi Tayfur’u da çağıracağız!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 11:34 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 14:15

Bir dönemin efsane şarkıcısı Gülden Karaböcek’in önceki gün çorbacıda şarkı söylerken ortaya çıkan görüntüleri gündeme oturmuştu. Karaböcek’in kızından gelen açıklamalardan sonra bir açıklama da söz konusu çorbacıdan geldi. Çorbacı, şarkı söylemeleri için Yıldız Tilbe ve Ferdi Tayfur’un da menajerleriyle görüştüklerini bildirdi.

Gülden Karaböcek’in önceki gün bir çorbacıda şarkı söylediği görüntüler magazin gündemini çalkalamıştı. Konuyla ilgili Karaböcek’in kızından rica edilmesi nedeniyle annesinin şarkı söylediğine dair açıklama geldi. Bir TV kanalının ulaştığı o çorbacı ise  Karaböcek’in şarkı söylemesi ve mekanı hakkında açıklama yaptı. 

Gülden Karaböcek'in şarkı söylediği çorbacıdan ilginç açıklama: Yıldız Tilbe ile Ferdi Tayfur’u da çağıracağız!

“FERDİ TAYFUR VE YILDIZ TİLBE’NİN MENAJERLERİYLE GÖRÜŞTÜK”

Türkiye’nin bir döneme damga vurmuş sanatçılarından Gülden Karaböcek’in çorba satan bir mekanda sahne alması sevenlerini üzmüş, görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. Bir TV kanalının ulaştığı o çorbacı, Karaböcek’in şarkı söylemesi ve mekanı hakkında şu ifadelere yer verdi: “Başka sanatçılarla da görüşüyoruz. Burası nostaljik bir ortam. 400 kişilik salonumuz var, konsept bir mekan. Ahde vefa programı yapıyoruz kaset ve plak imzası için. Ferdi Tayfur​ ve Yıldız Tilbe’nin menajerleriyle görüştük. Plağı olan herkesle görüşeceğiz. Playback iki üç şarkı söyledi. Plak imzaladı ve fotoğraf çekildi. Konser değil yani. Zaten bu çorbacı muhabbetiyle ilgili avukatlarımızla görüşeceğim. Çorbacı derken, aşağılar gibi… Biraz düşünmeleri gerek. Onu yazanların gelip burayı görmesi gerekiyor.”

ÖLÜMDEN DÖNEN TURABİ TÖVBE ETTİ...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cansel gemicioglu19 Ağustos 2023 01:02

Iyi yapmisekmegini kazanmisplaybak yapanlar utansin

Sonraki Haber Yükleniyor...