Tgrt Haber

Martta evlenmişti! Güldür Güldür’ün Mehtap’ı anne oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 14:20 - Güncelleme : 30 May 2023 14:44
Martta evlenmişti! Güldür Güldür’ün Mehtap’ı anne oldu!

Mart ayında müzisyen Kadir Doğan ile evlenen Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncusu Meltem Yılmazkaya bugün sosyal medya hesabından anne olduğunu duyurdu! İspanya'da doğum yapan oyuncu, Instagram hesabından bebeğinin elini "Her şey yolunda" notuyla paylaştı.

Show TV ekralarında 10 yıldır devam eden Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncusu Meltem Yılmazkaya, "Mehtap" rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Yılmazkaya, bir süredir birlikte olduğu müzisyen Kadir Doğan ile Mart ayında evlenmişti. Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı düğünlerini erteleyen çift, bugün İspanya’da bebeklerini kucaklarına aldı.  

"HER ŞEY YOLUNDA ŞÜKÜR"

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu bildiren Meltem Yılmazkaya, İspanya​'da doğum yaptı. Bir erkek bebek​ dünyaya getiren başarılı oyuncu, Instagram hesabından çocuğunun elini paylaşarak "Herkese tek tek dönemiyoruz dostlar... Malum zamanlar. Her şey yolunda şükür" notunu düştü.

Martta evlenmişti! Güldür Güldür’ün Mehtap’ı anne oldu!

MART AYINDA EVLENDİ

Mart ayında Instagram hesabından düğün pozlarını paylaşan oyuncu, "Büyük büyük cümleler kuramadığım bir hayatın, büyük büyük sürprizlerine… Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik… Kolay değildi iki ayrı insanın ortak eveti, ona da cesaret ettik… Bir süre önce… Kolay olmayan bir zamana denk geldik, ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye. Sarılınca yaralar elbet sarılırız dostlarla şarkılar danslar eşliğinde… Seven sevmeyen her gönle güzellik dilerken, biz vardık murada, dostlar çıksın kerevetine. Ve sen sevgilim. Yol uzun , duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm, saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm, evde hep makyajsız, bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim… Seni… Bizi seviyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...